Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är väl en underart, det här - vet inte vad den ska kallas


Tanka 13.4.2014

 

sorgen och livet
växer på olika sätt
hur kan de annat?

 

livet växer årsringsbredd
över sorgen växer jord

en dag blommar de bägge
i färgernas harmoni

 

2014-04-13   18:05

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-14 00:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert vemod
2014-04-19

  walborg
Kan livserfarenhet och mognad och visdom uttryckas vackrare?!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP