Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå. Med hemligheter


Jag minns novembernatten,
vinet under våra hudar
Rummet, och alla känslor som
inte fick plats
i hjärtat

Jag minns ditt leende
Tesarna i blont
Och dina ögon
med alla hemligheter

Blå. Med hemligheter

Tiden drog förbi ljudlöst,
stilla
Medan rimfrosten bet sig fast
i balkongräcket

Om jag hade kysst dig då..
Vad jag ville kyssa dig då!
Innan du sa orden
Alla felaktiga orden

'Jag har träffat någon...'


Dina andetag syntes i luften
men du frös inte
Inte ens fåglarna förstod varför
och drog till sig vingarna
lite närmre

Ekot,
'Jag har träffat någon...'


Fyra år
Jag saknar dig ännu.




Fri vers av Suzan
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan