Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå att följa att vänta



ända ner och ända ut
gick du
smärtans väg
återlösningens väg
upprättelsens väg
tillkomstens väg

snart

kommer du
igen




Fri vers (Fri form) av rebecca d
Läst 492 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-13 23:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d