Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du inget vet så har du ingen skuld.......,eller ???????


Ovetandets förbannelse .

Ovetandets förbannelse

desinformationens succé 

om du inget vet

så gör det ingenting

 

Precis vill Övermakten ha det

då kan härjningstågen excellerera

och vi bara tittar på 

det gör ju ingenting 

 

Men om du nu vill bry dig

så misstänkliggörs du snabbt

för vi ska titta på

och göra ....ingenting 

 

Det avtagande engagemanget

förslummar informationen

om vi inte tittar på 

och gör.. någonting.......

 

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-14 14:41



Bookmark and Share


  aol
verkligen en klok sann text,
2014-04-14

  KYREUS of Sweden
Stark utsaga.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska