Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Alfons Åberg i vuxenkostym



Jag grinar som en labil feminist och slår mig själv i huvudet med en solros. Det kan inte vara sant att jorden åker i en bana kring solen och inte runt mig.

Jag frågar om råd på ABF, läser upp mina betyg på Komvux och ber Gud om hjälp, men jag blir inte vägledd av någonting. Dessutom råkar jag på väg ut från stormarknaden köra över en tiggare med varuvagnen.

Jag hyperventilerar, springer rakt in i väggen och rasar ihop som en utbränd akrobat. Jag betalar endast med kort, har inte en ynka krona att kompensera eländet med.

Jag bygger en satellit av diskmedel, mår som en prins när jag är en Alfons Åberg i vuxenkostym, men bubblan spricker innan jag ens hunnit passera Enköping.

Jag drabbas av adhd, skulden känns större än en bebis skrik i rymden. Jag hungerstrejkar utanför min bostad, då jag upplever att min längtan över att ta solhelvetets plats gått mig på nerverna.


________________





Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2014-04-14 18:29



Bookmark and Share


  Glitr
Sjukt bra, härligt ego textflyt. Fyndigt fantastiskt som vanligt! Kul att den blev utvald också ;-)
2014-10-28

  Nitwitoddment
Bra! Frustrationen är som en ångvält.
2014-04-26

  Hans Christian
Verkligen en text att känna igen sig i. Blev mkt berörd. Bravo!

"Jag drabbas av adhd, skulden känns större än en bebis skrik i rymden. Jag hungerstrejkar utanför min bostad, då jag upplever att min längtan över att ta solhelvetets plats gått mig på nerverna. "
2014-04-26

  axveronika
Yiehaaa! Vilket flyt, vilken fartvind! Bara att åka med på en osedvanligt härlig åkning!
2014-04-24

    ej medlem längre
Ja, du agerade precis som man ska, på helt rätt sätt:).
2014-04-18

    ej medlem längre
Hahah! Alfons Åberg som är så söt åååh!Sätt dig utanför Ullared och gnola "vem vill se en stjärna, se på meeeej"så kanske du slipper Adhd och får nöja dig med hiv
2014-04-14

    ej medlem längre
haha, så förtjust i ditt skriv!
2014-04-14

  Maria Natasja
Men dra åt....SÅ jäv..BRA!!!
hahah...

Damn Gillar!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP