Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutpunkt

 


Mellan Paris och Istanbul
färdas hon länge


Hon bär spådomar
och rykten som speglar sig
i kupéfönstret


De förbipasserande ser henne
när regnet river som hårdast
och åskan slår i kapp med
tågrälsen


Saknaden är hennes kappa
och hon bär den tätt intill sin kropp
Hon önskar inget annat än detta tillstånd
men hon önskar


Blicken fäst mot ett avlägset resmål
Oavbrutet långt utom räckhåll








Prosa av Daniel_78 VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-14 21:55



Bookmark and Share


    JJ VIP
Gillar verkligen näst sista stycket! Vackert målat! Mvh. JJ.
2014-04-28

  walborg
Uttrycksfulla bilder
2014-04-14

  axveronika
Jag ser det framför mig. Orientexpressen dunkar fram
2014-04-14

  kerstin skriver VIP
jag gillar det mystiska skimmer som omger texten.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP