Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rostiga brevlådan

Igenvuxen trädgård
någon bor där
någon som inte klipper gräs
eller buskar
någon som inte gör som de andra

Rostiga brevlådan
någon tömmer den
någon som inte ser sig om
eller kring sig
någon som ändå läser sin post

Lampan lyser svagt
någon är vaken
någon som även släcker den svaga lampan
och låser dörren
någon som lever i huset om natten

Någon sover där
i huset
i den igenvuxna trädgärden
med den rostiga brevlådan
där ingen klipper varken gräs
eller träd





Fri vers av Mirm
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-14 22:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Du målar upp bilder fantastisk i texten.
2014-04-22

  Minkki VIP
"någon som inte gör som de andra"
- bra kärna i texten, sedan får man tolka hur man vill om någon kan men inte bryr sig eller om någon bryr sig men inte kan...
2014-04-22

  Björn Björkegren/Blue Bear
Speciell text!
2014-04-16

  erkki
En bra men kuslig text. Man inser att man orkar allt mindre med åren. Om man inte redan erfarit det. Hur det slutar vet alla.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mirm