Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jagande folk

Storgatan ligger inte öde

ett ständigt flöde

folk som jagar till jobbet

jagar pengar

jagar reapriser

jagar till en lunch

jagar från en lunch

jagar efter snygga kläder

jagar till bussen

jagar till dagis

jagar hem

jagar ihjäl sig




Fri vers av Berra Bäver
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-14 23:07



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vad är dom egentligen rädda för att inte hinna med?
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver