Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte beredd

 

min kärlek är blind
en ilsken eld har kastat 
mer än det heta 

blind, kan jag inte se
dess lockande skönhet

min kärlek är döv
sedan länge

inga sanningar
har talats

heliga ord har förlorat 
mening

orörlig,

fridlyst

 

som i trans

vilar jag 

din tysta vetskap

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 03:28



Bookmark and Share


  Fredric
ingenting finns på riktigt, bakom osynliga fasader slipar de sina tänder...
2014-04-16

  Lena Själsöga Keijser
det är

fint
se
möta dina ord igen

tack
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo