Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en kändis... Tro de´...

Jag stod utanför skolan och väntade
på att dottern skulle komma ut. En liten
flicka började då att tala med mig och hon
frågade om en massa saker, jag svarade så
gott jag kunde. Till slut blev hon tyst tittade
upp på mig med stora ögon och så sa hon:
-Jag känner igen dig, du är, låter som någon jag
har hört på TV en jättekänd person. En som
talar så bra... Ja nu vet jag vem det är, du
låter ju som tjuren Ferdinand. Precis!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-15 16:17



Bookmark and Share


    Maria Malm
Underbart!
2014-04-15

    Dan Myrbeck
Haha! Möjligen hans mamma ...
Komiskt!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt