Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FasaSkolan 0. Strax intill Haaasatorget i Örebrou..



7 - 9..........................
1978 / 1981.
Skit.
Jävla Psykskola!!
Ta bort dej.

Just de... DU Är RIVEN..
Idiot ungar
Standardmesiga lärare.
KAOS:::




Fri vers (Modernistisk dikt) av Natural Born Word & Light Killer
Läst 244 gånger
Publicerad 2014-04-15 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natural Born Word & Light Killer
Natural Born Word & Light Killer