Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna fastnar i strupen


Kan räkna upp tusen saker som borde göras

en miljon saker jag inte har ork till



Mammas gamla grammofon

virvlar ur sig toner av Joan Baez


Springorna i mitt tak

går från vägg till vägg

bärandes på en evig halvskymning


Försöker gråta

men tårarna fastnar i strupen

Låter musiken känna åt mig

låter livet levas av någon annan



Undrar varför jag ens försöker

Är det ens lönt att kämpa?





Visa mig det i så fall





Men orden dör ut

precis som de alltid gör


I min värld tycks dikterna alltid ta slut

innan något egentligen har blivit sagt





Halvskymningen sjunker ner från taket


livet somnar






Drömmer om att det finns en gud






Fri vers av Drömfångare
Läst 454 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-04-15 17:49



Bookmark and Share


  aol
Bra och så berörande skaldat vännen kram
2014-05-10

  Nolltillhundra
Slutet blev så bra att jag just tappade hakan. Så himla galet bra! Kraaaaaaam <3
2014-04-23

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Skickligt förmedlat. Fastnar särskilt för två guldkorn i denna, "I min värld…" och "låter musiken känna åt mig"
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Du målar med dina ord bilder..
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare