Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande springa!

Doktor´n på kliniken Sunda
sa till en så trött man som blunda:
-Men slappa av du
ge dig ut bara nu
på uppiggande joggarrunda!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 19:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fyndig som vanligt..frambringar leende
2014-04-15

  lodjuret/seglare VIP
Vilken klockren rubrik! Och ja, en sådan läkare är väl vanlig numera, istället för att bara skriva ut medicin helt tillknäppt, patienten till sin förvåning får ett käckt, på motion skrivet recept.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt