Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bli kysst då man blundar

ligger på soffan
och minns

hur det är
att bli kysst
då man blundar

man sover inte
man vilar
eller väntar
lyssnar på ljuden
som kommer
närmare

först värmen
innan läpparna möts
den ofrånkomliga värmen
från en annan
människa

och sedan kyssen,
kyligare
andedräkt mot salivvåta läppar
att dra efter andan
ever so slightly

mötet mjukt och saftigt
lika överraskade
varje gång

trots väntan
trots längtan




Fri vers av Mina Widding
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-15 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert och visuellt framställt! ;)
2014-04-16

    ej medlem längre
Åh, att pussas ... :-)
Då brukar man blunda, eller hur?
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding