Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Du har makten ~


En mage med sten
– Ett långsamt farväl
Varför gråter du?
Du är vid liv


En känsla av tomhet
– Ett lämnat hjärta
Varför sörjer du?
Ditt eget finns kvar


En oundviklig smärta
– Vi, är intet för evigt
Varför lider du?
Det är det inte värt


Vädjande på knä
– Vill ha det tillbaka
Varför ber du?
Du har makten

© Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-15 21:15



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en bra dikt att läsa när man känner sig maktlös.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind