Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gevalia


Osymmetriska livs-ord,
Passar inte som handen i handsken
Gå motströms. ändå samma ström
Dröm. Motvals i min lilla tillknutna paralelladans
Med universum, mig själv
Allt och du som var, åter blir

När kommer du? Var är du?
Hej.




Bunden vers av rundgångbalansochgungning
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-16 00:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kan det vara så att "Gevalia" symboliserar längtan efter värme och gemenskap ...
2015-07-11

  Angel of love
Oväntat står de plötsligt där.;)
2014-06-07

  Connie
Oväntat besök ;)
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning