Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Informerad

Ryssar flyger mest om natten
du känner väl till detta Knatten...
Klart att jag det gör
för de ju alltid kör
med planen "Sov Jet" för katten!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-16 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt