Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan klädhängare fanns...

Vår kära Adam från Eslöv
sa till Eva men hon tycktes döv:
-Inte sallad alls,
skrek han då för full hals,
det i skålen är mina skyddslöv...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-16 12:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Aj aj...så kan det bli! Kanske åt de på Hotell Stensson!
2014-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
hon stirrade måhända blint, någon annanstans:)
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt