Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte dubbelagent, dubbelnamn...

Jag var på dans blev uppbjuden
av en man som frågade vad jag hette
Ewa svarade jag... Han sa att han hette Adam...
Efter en stund sa han att han bara skojade han
hette faktiskt Jan... För folk sa sällan sitt rätta
namn de tog till ett nick. Han undrade om jag
gjorde likadant, visst sa jag, nu heter jag Britt...
Jaha, sa han, du kör också med samma trick.
Så var dansen slut. Men innan vi hade hunnit
skiljas åt kände jag en hand på min axel och
jag som min danskavaljer vi vänder oss om
där stod en man som jag kände väl och han sa:
-Får jag nästa dans med dig Ewa-Britt?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-16 12:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja där ser man....
2014-04-16

    Dan Myrbeck
Så kan de gå,
när inte haspen är
i rätt läge!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt