Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan regn ingen grönska

söker bringa klarhet
där finns bara väggen att tala till

tillsammans men ändå inte
vad är meningen?

vad har ett värde om inte ett liv ?













Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-25 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun