Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tycker om att se när du kommer

så säger du det, till mig

det är du som säger det,
det är omvänt

du säger

jag tycker om att se
när du kommer



och jag minns min första älskare

jag kallar honom
min första älskare
fast han har
ett helt annat nummer

i ordningen

men jag minns hur jag sa


jag tycker om att se
när du kommer


och hur det var den bilden
jag spelade upp
om och om igen

när han lämnat mig


nu sa du det



du sa

borde inte vi
vara nakna nu

och

jag tycker om
det jag ser

du sa

jag tycker om
att se

när du kommer


eller:

din hand
min rygg
du ler
jag gråter

och vi älskar
igen


den natten är det du
som inte kan släppa taget
om min kropp
och för första gången
ligger vi ihopslingrade

på min halva av sängen

och jag drömmer
att du är någon annan
förra gången drömde jag
om blödande livmodrar
och slutgiltiga val
du skrämmer mig

men på morgonen

bedarrar du
mina mardrömmar
och kysser mig igen


du sa

jag tycker om
att se
när du kommer




Fri vers (Fri form) av Mina Widding
Läst 823 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-17 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding