Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren


steg i sand

lätta steg i mjuk sand
värmer skönt
låter den slipa bort gammalt stoft
ny lust att få se tunna strålar av sol
leka mellan små knoppar av grönt
stannar tiden
för, en, kort, sekund






Fri vers av Broken Sword
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-04-18 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword