Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Livet i ett ögonblick ~

Öppnar ögonen
Ser mig
Saknad
Förkastad
Sviken

Sluter ögonen
Från mörkret
Trött att inse

Tillbaka till
drömmarna
Kärleken
Ljuset

För alltid

© Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-18 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind