Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag varför det kallas sann kärlek...

En gång

låg min tro i

att det fanns två saker

i livet

som inte var lögner.

Födelsen

livets startskott

och döden

den oundvikliga.

Men nu vet jag bättre...




Fri vers av Redwine
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-25 04:12



Bookmark and Share


  AllNamesRTaken
Sjukt bra träffat...

men jag vill se flera vägar ut ur denna dikt... som om lösningen kan bli ett eller tre... eller noll.

tack för den.
2008-02-05

    Dpressed
För endast döden är sann? Tyckte den var bra, men bara om det är som jag vill att det skall vara och det är det ju antagligen inte för så har det aldrig varit men det var rappt och självsäkert och välformulerat.
2006-05-02

  The Stargazer
Dikten i sig var väl bra - formuleringarna, upplägget och allt sånt - men själva budskapet (som framgår i titeln) kändes alldeles för klychigt för min smak just nu.
2006-03-25

  Smultris
Äntligen... om du visste hur jag har väntat på dina ord...
Och nu när du väl kommer tillbaka så gör du det med glans...

Mycket mycket bra, vännen...
2006-03-25

  Agnes
Jag gillar definitivt din grafiska utformning av texten. Förstärkningarna ger styrka åt sanningen och harmoniserar fint med rubrikens feta text.
Innehållsmässigt är det skönt att du i textmassan låter din insikt vara outtalad. ATt våga sig på att skriva "sann kärlek" tangerar lätt att bli till plattityder - å det undvek du snyggt! Den här texten gillar jag!!
2006-03-25

  Helen_Varghierta
eller typ talaren tre
kommentarer neråt...
2006-03-25

  Helen_Varghierta
Jag vet inte om jag håller med föregående talare...
jag gillar formen av nyckelhål som raderna skapar.

Enkel dikt som skapar komplexa tomrum för tankar och jag tyker mycket om ordvalet du gjort...


det här gillas.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine