Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lat aforism



Det är jobbigt
att vara lat




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-18 20:51



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här kan inte upprepas för ofta. Det är vi som ligger på soffan och (till synes latar oss), det är ju vi som löser världsgåtorna. Visst är det arbetssamt, men allt har sitt pris.
2014-04-26

  Magica VIP
Haha, ja det ligger nåt i det.
2014-04-24

  walborg
Klokt och väl genomtänkt som vanligt
2014-04-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP