Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ För dig, för oss ~

Trollsländan dansar och sjunger vid vattnets bryn
Stjärnstoften faller lätt

Kärleken stiger och doftar ljuvt till skyn
Morgondaggen vaknar tätt

Ögonen frodas och diktar, faller över vyn
Allting känns så rätt


1998-2014 © Andreas H. Lind




Bunden vers (Rim) av Andreas H. Lind
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-18 20:56



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jätte fin, man riktigt känner känslorna, poesi när den är som bäst!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind