Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma kvällar









Ensamma kvällar
i dom ihåliga vänthallarna.

Flackande blickar
och röster.

klockor upphängda runtom.
Man går där

Och dagen går.
Platsen vi lever .

Rör oss i tills
bitar blir till
ett massivt hårt rum.

Biten av dej
smälter in.

Runtom ekar fotsteg,
dina hasar fram och till slut
sjunker din kropp ned.

Snart släcks
dagen ned.

Spåren lyses upp
av ett kvarglömt sista tåg

som somnat
i ditt blodomlopp.

Det stannar.
och allt blir tyst.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-19 07:48



Bookmark and Share


  axveronika
Intressant bild du målat
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg