Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wow Tycker Lina som är punkgalen och brinnande


AnArkistisk dans







Det krävs
förändring

Ungdomarna kräver liv

Det är slut
på sötebrödsdagar

Oljeriggar
och åtta cylindrars autobahns

Överkokta solstränder

flygplan med Holländskt kött
som transporteras runt klotet

Som spyr ut lika mycket avgas
som hela Stockholm på en dag

Rationella överljudsvapen svävande i rymden
fanor av folk i ett järnhårt grepp

Förtryckta kvinnor
Snaror som dinglar

Politiker som ler
in i kameran.

Då bjuder Hon upp dej
på en AnArkistisk dans.

Vill du leva fristad och bygga underifrån
för Peace love and understanding

långsamt upp
för en bättre värld ?

Älskling ?

För liv rörelse
och förändring

ut ur den ruttnande
kapitalismen












Prosa av Lars Gullberg
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-19 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg