Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIAMANTERNA


Gott&ont









Stjärnan och barnet
skriver ett brev till Gud. Varför ?

Gud svarar.
Det går en våg över jorden.

Så, sätt på dej rustningen nu,
det pågår ett krig.

Mellan gott och ont




Prosa av Lars Gullberg
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 08:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Har pågått.
Pågår.
Kommer alltid
att pågå.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg