Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Oändligheten ~

En plats för svunna tider
Men utan plats för min kärlek
Bland stjärnorna

En plats för förlorade själar
Men utan plats för min sorg
Bland själarna

En plats för alltet
Men utan plats för mig
Bland andra

Jag, utan plats i oändligheten

 

1998 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-19 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind