Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miracles..


Hur gick det till, när Jesus vaknade på Påskdagen..?

VET Du hur Han kunde återuppstå?
Han var Död men dom Kristna hävdar
att han vaknade och levde igen..
Är Det Möjligt, att en kall kropp med
ett Icke slående hjärta efter X antal timmar
börjar röra på sej, kallt Blod bli varmare och
sen att Han visade sej för sina förskräckta
och tvivlande Lärjungar??

Det GÅR inte........ men..




Övriga genrer (Essä/Recension) av Natural Born Word & Light Killer
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-19 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natural Born Word & Light Killer
Natural Born Word & Light Killer