Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminin (Jag är)

Jag är

rosenröda läppar
långa ögonfransar
silkeslen hy

Jag är

orakade armhålor
vassa armbågar
brinnande ögon

Att tro att jag inte kan vara alla dessa saker samtidigt
är att förminska mig
är att förminska konceptet att vara feminin

Jag är
ultrafeminin
och jag kommer att gå över lik för att få det jag vill ha




Fri vers av eliza
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Orakade armhålor är motbjudande.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

eliza