Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill

jag vill vara med dig till klockan slår sent
jag vill vara näranära dig
jag vill känna dig andas mot min hud
jag vill kyssa dig
mjukt
försiktigt
jag vill låta samtalen bli mer betydelsefulla än någonsin förut

jag vill
jag vill
jag vill

men jag får inte
det går inte
jag kan inte
förrän jag har ett svar
förrän jag vet

men
tänk om jag aldrig vet
tänk om jag aldrig vet vad jag ska svara




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 15:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må det bli som du vill, men väl framförd känsla häri
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon