Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Kan man ens kalla sig så?,
Du borde nog veta och förstå,
Jag vet inte.

Från att vara den fadern,
som höll min hand och var glad.

Till han du blev idag,
Han som gled isär och är sorgsen,
Vad fan har hänt med dig?

Jag kunde förr vara stolt och säga att du är min far,
Men idag tvekar jag och skämms när det väl kommer,
Oftast är det jag som tar mig hem till kompisarna än ta hit.

Tyvärr orkar jag inte mer med dig,
Du har fallit ner i den djupaste oceanen kallas depressionens sjö,
Tuggar i dig tabletter som inte hjälper.

Jag vill gråta,
Säga snälla, och kan du mig förlåta?
Nej, gå jag vill att du ska härifrån.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Invisble-girl
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl