Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj då, så kan det gå!

En äkta man uti Marseille
tog en älskarinna till sig
frun sa: -Har du fått nog av mig?
Han sa: -Det handlar om en annan grej
jag har helt enkelt inte fått nog av dig...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-04-19 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Nice!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt