Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.

Jag önskade om du kunde höra de orden jag inte säger...

De som dyker upp från djupet och fastnar i oändliga begränsningar.

Rösten hörs inte,

bara när vi är kapabla nog för att servera den med styrka av järn.

hörs ljudet av tankarnas smärta när de närmar sig minnen vi inte vill komma ihåg?

Du kanske stannar upp för att fråga mig, om vad jag menar!

Svaret är klar...

Här kommer den..

Jag önskade om du kunde höra de orden jag inte säger.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm..:)Fin!
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa