Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas vän.

Du Lyssnade...

du svarade...

Du var där,
bland mina konstiga tankar.

Du sa att vi kunde vara vänner,
och kanske lovade.

Jag hörde dina tankar krama min sorg.

Men...

som alla andra,

du vågade ge upp.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-20 00:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa