Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets blänk



'

Att känna, likt en tändstickas låga
över havet.

en ö sticka upp
likt ett knappnålshuvud
över ytan

Och sedan svartna åter
av en blinkning.

och försvinna

rör jag mig allt längre bort.

i tidens varv.
.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-01 14:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bländande ögonblick av "Satori"
2018-08-03

    ej medlem längre
Vi är alla öar i en ocean av tid. Den där stunden när elden brinner lever vi verkligen...
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg