Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror på Gud när flickvännen blir kåt igen



Flickvännen sitter med armarna i kors under köksbordet och hungerstrejkar. Jag försöker locka fram henne med nybakade cupcakes, men hon vägrar avbryta sin protestaktion.

Brevbärare bär på mycket post. Brevbärare är tålmodiga och förstående, eftersom de släpar runt på brev i rymden. Jag ber brevbäraren förhandla med flickvännen. Tyvärr funkar varken vackra vykort eller sensuella svar på kontaktannonser.

Jag fattar inte hur hon kan vara så himla kränkt. Jag sa ingenting särskilt när vi låg med varandra, påpekade endast att det vore trevligt om hon åtminstone kunde simulera orgasm. Kanske yla lite som en varulv på film.

Jag går som en slokande blomma till kyrkan, knäböjer vid altaret, tar nattvarden och bekänner mina synder. Jag blir förlåten och börjar nästan tro när flickvännen blir kåt igen.

Det är bara det att hon rakar fittan med slö hyvel och jag tycker det känns som att ligga på en arg stubbad igelkott. Det skulle jag aldrig sagt. Om Gud finns syns jag ändå inte när jag sitter med ett fredligt plakat under köksbordet.


_____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-04-20 11:59



Bookmark and Share


  Angel of love
Föll för sista stycket så otroligt välskrivet och så otrolig bra...
2014-04-24

  Hans Christian
Sista strofen, fick mig att skratta högt!

"Det är bara det att hon rakar fittan med slö hyvel och jag tycker det känns som att ligga på en arg stubbad igelkott. Det skulle jag aldrig sagt. Om Gud finns syns jag ändå inte när jag sitter med ett fredligt plakat under köksbordet."

2014-04-24

    ej medlem längre
Det kanske inte är Gud om du ska be om hjälp. Snarare de lägre makterna...
2014-04-21

    ej medlem längre
Hahaha!Ny rakhyvel eller, Wilhelm?Bra!Gillar plakatet under köksbordet.
2014-04-21

    ej medlem längre
kanske lika bra att skaffa en ny.
2014-04-20

  Nanna X
Först läste jag texten som en sur feminist med odelad sympati för flickvännen. Men när jag kom till plakatet under köksbordet kunde jag ändå inte låta bli att le ; )
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP