Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som gjort mig hel.


vad vore då jag.

Det gick en lång tid innan jag fann dig...
Innan jag fann dig och väckte ett intresse av mig.

Jag minns fortfarande vartenda ord oxh varenda mening vi sa..
Då visste jag knappt att jag va den du senare ville ha.

Jag är så sjukt glad att jag skaffade 'mod' till att gå på dendär festen..
Vad skulle annars ha blivit av med resten? .

Utan dig aå är jag vilse, ensam och inte hel..
För du är min andra pusselbit och min andra helande del.

Lämnar du mig så tar du mitt hjärta med..
Jag vill aldrig mer behöva uppleva den känsla som verkligen sved.

Vad vore jag?.




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-04-20 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja