Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lycka

Min lycka är inte ljuv som rosa socker
Doftar inte som av rosor
Den har inte honungens mjukhet
Inte stiltje
Den är hård som bränd lera
Den är stolt glad och lite bitsk
Den drömmer kort
om grön mossa
På väg och söker dej nyfiket




Fri vers av snoffea
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-21 00:20



Bookmark and Share


  Midnatt
Jag blir så glade av att läsa dina texter! Så målande och underbart du skriver!!
:)
2014-04-29

  Midnatt
Jag blir så glade av att läsa dina texter! Så målande och underbart du skriver!!
:)
2014-04-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
lyckosökandes fint
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

snoffea