Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite tjöt igen...


Att jaga upp sig i förväg gör bara att man förvärrar framtiden.

Ta det med ro. Det kanske inte kommer någon storm.

Eller kanske just din attityd gjorde stormen verkningslös.




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-21 11:17



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Visdomsord!
Lite som: Sörj ej för morgondagen.....
2014-04-25

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
2014-04-25

  Dito VIP
bra ord att ha med sig
2014-04-25

  Magica VIP
Mycket bra tanke, men inte så lätt i verkligheten, testat många gånger...
2014-04-24

  walborg
Tack! Att planera in det värsta och förhålla sig till det - klokt.
2014-04-21

    Monica Kvist VIP
Det här är en riktigt bra tanke.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP