Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen blåser

Jag har ingenting
Solen slickar mig
Ner
Jag planterar mina vardagstenar
Där du aldrig får lämna mig

Lär mig vardagen baklänges
Fick höra att jag gömmer mig
Precis bakom den egna tiden
Jag har ingenting
Där
Ner
Månen blåser
Bara när jag vågar




Fri vers av sistergrace
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 14:52



Bookmark and Share


  axveronika
spännande! Tänker på boken Det blåser på månen" som jag läst många gånger för barn. När det inträffar få man passa sig...
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace