Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa skriven med tanke på 21 december 2012


Sova tryggt


När stjärnor faller över oss
och jorden blir till sand
ska jag vila tryggt i famnen din
som om inget hände alls
jag ska drömma om en framtid
som inte längre finns
för du och jag min kära
vi har glömt allt som vi minns

/Så kom till mig den dagen
när allting ska ta slut
och låt oss sova trygga
på ängar som förut/

Vi ska sova djupt i mörker
och aldrig vakna mer
sova tätt intill varandra
aldrig mera nån oss ser
vi vet ej vad vi saknar
där vi vilar tryggt ihop
och vi kan aldrig höra
de andras klagorop

/Så kom till mig den dagen
då vi inte längre minns
när mörker faller över oss
och inga stjärnor finns
så kom till mig den dagen
när slutet når vår jord
och viska alla glömda
och kärleksfulla ord/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Harriette
Läst 344 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-21 17:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...skulle vilja höra den sjungas...
2014-04-22

  axveronika
Vilken vacker o blå visa.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette