Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför skriver jag?

jag skriver inte
för att det ska vara vackert.

jag skriver för att..
jag blir så känslosam.

inte för att jag skriver fint,
men för att läsa om mitt inre.

det känns bättre,
än att hinna med de snabba
känslorna & tankarna.

lättsamt.




Fri vers av 17år
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-22 00:09



Bookmark and Share


    Anachronism
Vem känner inte igen sig i det här, egentligen?
2014-06-18

  Lilla kråkan
Du skriver för du har saker som är värda att säga.Fortsätt att skriva.Både vackert och fult.
2014-05-10

  Mona Nordkvist VIP
så rätt.
2014-04-28

  © anakreon VIP
Fortsätt med det!
Calle
2014-04-24

  Maj-Lis VIP
Bra
2014-04-24

  Rise Little One
Så kan det kännas...
2014-04-22

  wildah
Mycket klokt!
2014-04-22

  Nolltillhundra
Känner igen mig. Så bra!
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

17år