Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig naken

Du klär av dig

plagg efter plagg

men du blir aldrig naken

Ett genomskinligt

men ogenomträngligt pansar

täcker

Varje försök att tränga

igenom skalet

gör ont

i dig

i mig




Fri vers av Berra Bäver
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-22 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver