Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 3:e i tidningen väl...

En vår, ett år sen sist
och den har ej sin kraft mist
nej den blommar upp och fullt ut igen
för dig och mig min vän!

Med en växtkraft som är enorm
inte ens en storm
kan hejda den
många växter har ju en fördel
som ingen ann´
de är ju perenna, minsann!

I år är vissa växter mycket tidigare än förr
sa skåningen när han öppnat sin dörr
rapsen i Skånes land står redan i blom nu
så man undrar ju:

Är det så att den mänskliga stressen
har hittat till rapsens bo, den adressen
för då hamnar de ju två gånger i pressen...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-22 19:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så!
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt