Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yolo

Hoppa från höghus, yolo
Öppna dörren, yolo
Packa väskan, yolo
Dricka cola, yolo
Hämta posten, yolo
Titta på tv, yolo
Stå på tågräls, yolo

Detta är saker man bara kan göra en gång i livet!
Fast den första och den sista tycker jag inte man ska få för sig att göra...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gringogurkan
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-22 21:15



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Hoppsan !
2014-10-28

    ej medlem längre
Briljant.
2014-04-22

  Vanja-Kristina Morgell
En helt galen text! :-)
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gringogurkan
Gringogurkan