Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

Där liljan växer den
alltid

sig vidgar pupillen
i hennes

 

Doft kring hanen hon
öppnar

ovalen kring spännet
den heter




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 594 gånger
Publicerad 2014-04-22 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är att snudda vid det. Och det lyckas du med i denna fina text.
2014-05-10

  Lena Renman
Mycket sexeull laddat
2014-05-04

  katt.inc
Sensuellt och det känns som om jag läser baklänges på något sätt. Intressant radbryt måste jag hålla med om. Mycket vacker text.
2014-04-24

  Fredrik P. VIP

Mycket vackert med ett intressant radbrytning som leder till omläsning
och fördjupad förståelse.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm