Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd

Sorgen tynger mig
så att benen viker sig
som spagetti.

Jag landar
lelöst
i grusgången.

Skärvkantade stenar skalperar
mina bara
juniknän.

Det svider,
jag skriker
med stängd mun.
Visar inte
smärtan
för jag är rädd
att om jag uttrycker hur ont det gör
kommer jag få ännu ondare
av att någon ser
(ner
på)
mig.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 484 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-04-23 07:56



Bookmark and Share


  Drömfångare
Fantastiskt formulerad!
2014-04-29

  Hanna Mari Wallin
Vi förenas i sorg, de som känt det inom sig vet och de ger en öppen famn att falla i.

Din text berör!
2014-04-28

  Alicia Stenfors
Stakas! Ja, det svider...
2014-04-26

    ej medlem längre
Ingen kommer att se ned på dig,
de du tror ser ned på dig,
skall absolut se upp till dig,
du är ju en Poet!
2014-04-25

    ej medlem längre
Oj! Känner igen den rädslokänslan så väl. Så bra formulerat! Kram!
2014-04-23

  Lars Hedlin
Texten berör inom!
2014-04-23

    Son of Hades
Vackert. Och brutalt. Förstår precis vad du menar
2014-04-23

  Ali D VIP
Så är det...

Mkt fint
2014-04-23

    skamfilad
Du är så begåvad människa! Applåder i oändligheter!
2014-04-23

  Ljusletaren
Vilken text!
Du berör verkligen oss alla och tack för det/kram
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör.
Stor och varm kram!

2014-04-23

    ej medlem längre
Finns ingen som skulle se ner på dig,bara sätta sig bredvid och hålla om dig.
2014-04-23

    ej medlem längre
Jag skulle då inte se ner på dig. Beundra, nästan avundas, att du vågar det som som många gör allt för att dölja.
2014-04-23

  Marianne Räf
Vow, vad BRA! Känner så väl igen
känslan du uttrycker, från min egen
Ungdom! Kan, dock, nästan garantera
att det blir bättre, när Livet får ha sin
gilla gång! Den strof jag gillade bäst var:

"Skärvkantade stenar skalperar
mina sommarbara junikvän"

Enastående fint!

2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra